I KNOW

I KNOW
I KNOW

I don't know exactly who you are?
But I feel your beats of heart,
I don't know your name and face,
But I'm thinking every day...

Maybe you are my vision,
Or in dreams of love reflection?
I don't know exactly who you are
But I know I fell in love...


Kristin Life