Віра в Країну

Набридло,боятись
І падати з часом,
Вже не усміхатись,
Під небом ,під дахом.

Давно вже потрібно,
Все визнати нам,
Душа необхідна,
Щоб дух твій невпав.

Так нам це не додали до крові,
додали до сердця цієї любові,
Але ми повинні додати це дітям,
Щоб жити в країні наповненій світлом.