​Скажи будь- ласка....

Скажи будь- ласка, як любов забути?
Якщо вона перед очима кожен день.
Не можу я цю річ збагнути...
Казав- люблю, а я казала ненавижу
Та серце у тісках щемить.
І мучаюся кожен день, за те і ненавижу...
Тому що серце через те болить.
Скажи як зникнути великому бажанню
Бажанню бути поруч повсякчас?
Скажи як наказати зникнути бажанню...
Тепла, любові требує осердя долі,
Десь загубилося воно в твоїй долоні.
А інколи і помсти требує осердя долі...
Я кожен Божий день в думок полоні.
Летіти хочеться у небі чистім,
Летіти і не помічати...
А що таке любов пречиста?
А чи душа твоя уміє відчувати?
Скажи  чи вміє сильно так кохати...
Як я кохаю тя завжди???
Не вміє... Та чекай, зажди!..
Колись й тебе підкорить це ярмо,
Й так само будеш й ти страждати.
А зараз я скажу одно...
Це ти, не вмієш сильно покохати!!!