ГАРМОНІЯ

Розвиднялося небо…
 
І туман на розбитій дорозі
 
Застелив молоком,
 
Що не видно і кроку ступить.
 
Біля шляху завмер
 
Дідуган на старезному возі.
 
Він куняє у пояс,
 
І…Тиша довкола….
 
Дзвенить….