***

Один лиш день, а скільки слів,
Скільки забутих почуттів,
Та скільки схованих образ,
І скільки всiм знайомих фраз!
Цей океан завжди шумить,
І вітер дме і холодить,
А ми, як діти Сонця і Землі,
Сміємось щиро уві сні.
Як прийде час вдягнутись в чорне,
Й дивитись на життя потворне.,
Навчить нас хтось - людей забути,
Й нiколи падалью не бути.