Останнє

Так, ти більше не бійся, скажи все прямо,
Може, я зрозумію нарешті цей дивний світ,
Зрозумію - кохання тільки моя уява,
Я в твоєї історії наче не змита пляма,
То ж пробач, давай, прощавай, привіт... Так, я знаю напевно, любов у грудні
Не приходить надовго, живе лише до весни,
Та ще ж вулиці білі, а в серці нестерпно брудно,
То ж давай, випускай свій останній постріл у груди
Тільки більше до мене ти не приходь у сни, Так, промовлю це вголос, давно це пора сказати,
Я збираю останні сили для цього "ні",
Відчуваючи шкірою біль від цієї втрати,
Як забути тебе, так щоб потім вже не згадати?
Як позбавитись пекла терзаючих серця сумлінь?