Если в один день мы встретимся (армянский)

Если в один день мы встретимся (армянский)
եթե մի օր մենք հանդիպենք
Լուսնի շողերի տակ իրար նայենք,
Դու կհասկանաս, որ սերս քո հանդեպ
Եղել է պարզ ու արդար...

Եթե մի օր մենք հանդիպենք,
Ու ապշած իրար նայենք,
Դու կտեսնես, որ կարոտից դառնացած
Աջքերս հույսով են արդեն լցված...


Եթե մի օր մենք հանդիպենք,
Ու դու ասես ինձ "սիրելիս",
Ես քեզ կասեմ' "հեռացիր...
Ուշ է արդեն... հեռացիր..."  
               ©Lidia Incognito