Не зарiкайся...

Не зарiкайся...
Не зарікайся, що не стане сили,
Коли потрібно буде воювать.
Та не зрікайся, обривая жили,
Ти миру, що не в силах захищать!
 
Бо прийде день, що витканий зірками,
Оплавлений молитвами в церквах,
Очікуваній миттю та віками,
Чеканий і ославлений в словах...
 
Бо силу нам Господь дає на справи,
В яких ми можемо себе спасать -
Від злості, заздрості, і горе-слави...
І всеж - не дай Бог людям воювать!!!
 
31.01.16.