Я - людина

Навіть, якщо сьогодні все гарно,
ти не впевнений, що завтра не буде погано.
Навіть, якщо життя заплутане як роман "12 стільців",
А в кишенях нічого нема крім нулів.
Навіть, якщо життя здається нудним,
А люди за це тебе вважають дурним.
Потрібно просто не зважати на їхні розмови,
На запитання "хто ви?",
відповідайте "Я людина і я вірю в себе,
я досягно вершин аж до неба"!
Ми завжди щось втрачаємо,
Але потрібно дякувати за те все, що маємо.
Недостатньо мрій,
Чи, можливих надій,
Потрібно діяти,
А не тільки сидіти,
І мріяти.
Поруч люди, які допоможуть,
які все для тебе зробити можуть.
Це все твої друзі,
навіть, коли ти на чорній смузі,
вони завжди будуть з тобою!