Мяне так вабіць луг духмяны,

Мяне так вабіць луг духмяны,
Мяне так вабіць луг духмяны,
Чакае дуб немалады,
Дзе мы з табою,мой каханы,
Пакінулі свае сляды.
 
Прайдуся гордаю жанчынай,
Прымну пачуцці у траву.
Дзе ж дзеўся толькі той --адзіны,
Якім цяпер яшчэ жыву.