Усе почалося з маленької залежності

Усе почалося з маленької залежності
Від ліжка й тих забутих мур,
Що будувалися хтозна коли,
Уже прокладено новий маршрут
До міст, в яких з тобою ми ще не були.
 
І справа не в пошуку своєї відвертості,
Чи в бажанні поїхати бодай кудись..
Усе почалося з маленької залежності,
О сьомій, чи десь біля семи.
 
Отже, послухаєш вірші про нас?
Ти можеш коли хоч' сказати "Досить".
Я з іншими втрачала звичку й час.
З тобою ж, милий, я втрачаю розум.