Ти гортаєш сторінки крилами...

Ти гортаєш сторінки крилами,
Я торкаюсь рядків губами,-
Всі читання були бурхливими,
Що траплялись тоді між нами,
Кожна буква була обпечена,
Що ії промовляти соромно...

Втім, якщо завітаєш ввечері,
Я ділитиму ролі порівну.

2013