Не та

Не та
Я більше вже не та,
я більше не колишня
й усмішка на устах 
не грає справжня більше.
Мудріша стала - так,
та в чомусь нерозумна,
й підспівую не в такт, 
коли на серці сумно.
Сильніша стала я
і тілом і душею,
бо сльози і печаль
ховаю від людей я.
На жаль, не буду більш 
я дівчинкою тою,
що бігла босоніж,
вмиваючись росою.
Я більше вже не та -
не краща і не гірша, 
таке воно життя - 
я просто стала інша....