Війна постукала у двері

Війна постукала у двері
В
Війна прийшла постукала в одвірок.
Вся змучена, знисилина, бліда.
За нею кров стежинкою сочилась.
Війна прийшла та ти їй не впускай.
Вона стоїть перед дверима, 
а по заду йде гул за нею сліз і криків.
Там голосили матері і діти, яких війна забрала вже на віки...