Є серце в кожного

Є серце в кожного
Є серце в кожного. Я знаю.
Одне, велике й дуже сильне
І дуже щире, пам'ятаю,
Вершити, що завгодно, вільне.
 
Є серце в кожної людини!
Але такого не бувало,
Щоб серце крім себе й родини,
Нікого більше не кохало…
 
Воно для кожного відкрите,
Бо в ньому місця так багато!
Воно не може всіх впустити,
Та більшість все ж вітає радо.
 
Кохання ніжне та дбайливе
Для всіх. Від друзів до родини.
Та є там місце особливе:
Воно - для любої країни.
 
Більш всіх кохає Батьківщину,
Ту рідну, щиру, добру, вільну,
Кохає ту, одну-єдину,
Велику, милу, неподільну!
 
Роки летять, життя все ллється,
Так само щиро я кохаю...
І серце б'ється, б'ється, б'ється...
Є серце в кожного. Я знаю...