Розкажi йому, лелеко

На стихотворение Фролова Артура "Пісня про кохання"
 
Розкажi йому, лелеко,
Що летiти треба.
До кохання - недалеко,
Тобто поряд, в небо.
 
Вiн не знав, не відчуває,
Хто там його кличе.
Вiн не бачить, не благає
За нове обличчя.
 
Є садочок, є бажання,
Яблуневі квіти.
Є i відповідь питанню –
Ясно, що, - летіти!