Залиш мої сни

Залиш мої сни у спокої
Зникаєш на завжди – зникай!
У сни мої безсоромно так
Не влітай, не влітай!
Залиш мені трохи простору
У закутках мого ж розуму
Не досить ще? Чи ж не досить?
По краплях чавити сльози
Убий себе в моїй пам`яті
Тобі на це стане влучності
Холодними, тонкими пальцями
Натисни гачок байдужості

Залиш мої сни не сплямовані
Без відбитку твого імені
Залиш мої сни не підкорені      
Без армії твоїх привидів