ні про що

Дах. Повільно їде порожній потяг
Дах. Поволі ржавіє світ в очах
Дах. Із стелі сиплеться сивий попіл
Я втрачаю, втрачаю...страх
   ***
Думки блювотою рвуться з мозку, я чую музику у стіні 
Я прикладає до неї вухо, і чую шкребіт у голові 
***
Бах. Канонада із нот розриває тишу
Бах. Влітає в скроню свинцевий цвях
Бах. На стінах танцюють криваві вірші
Горять опори. Падає дах