Тому хлопцю

Тому хлопцю
Пробач мене,о дивний незнайомець,
Бо я не в змозі спалах розділити,
І я лише звичайний хлопець,
Що іншим досвідом бажає жити.
 
У нас обох несхожа доля,
Різноманітний серця шлях,
Твій вибір - особиста воля,
А я,на жаль,забитий цвях.
 
І ми повинні розійтися,
У різне світло баррикад,
А я тобі бажаю домогтися,
Акме в одній із троьх тріад