КОЛИ ВЖЕ ПОБАЧУ... (на укр.языке) посв.ДАЧ

КОЛИ ВЖЕ ПОБАЧУ... (на укр.языке) посв.ДАЧ
Коли вже тебе я побачу?
Долонею щік доторкнуся?!!!
Чи то маю я таку вдачу –
Й до тебе вже не повернуся..
А хочеться стрімко летіти
І палко в обійми упасти,
Теплом свого тіла зігріти,
На мить від усіх тебе вкрасти!!!
Твої хочу бачить я очі.
Моя ти в усьому розрада.
Бажання мої всі дівочі
Скорила твоя ,любий, влада.
Твої я вуста обігрію ,
Тебе зацілую щосили,
Про тебе я ,милий, лиш мрію.
Живу лиш для тебе,мій милий.
*. *. *
Я ангелом для тебе білокрилим
Єдиним стану в цілім білім світі,
Тебе зцілую скільки стане сили,
Зорею буду на твоїй орбіті.
Ледь чутно поцілую твої плечі,
Хмаринкою торкнуся до волосся,
Не треба слів.. .Промовчимо весь вечір,
Щоб про слова жаліть не довелося ...
А як вже зморить тебе денна втома,
Ти поряд… Біля мене ляжеш спати,
Я не засну, любуючись, свідомо,
Буду твій тихий сон оберігати...
Лиш попрошу тебе - не відвертайся!!!
Не покидай мене ти, мій коханий,
Завжди до мене, любий, повертайся,
Що б не було надалі, рідний,з нами!..
2015р.