ПАЛАХКОТИТЬ ТА ТЛІЄ СЕРЦЕ... (на укр.языке) посв.ДАЧ

ПАЛАХКОТИТЬ ТА ТЛІЄ СЕРЦЕ... (на укр.языке) посв.ДАЧ
Палахкотить та тліє серце,кожну хвилину,кожну днину,
І очі,ніби два озерця, так плачуть сумно щогодини.
Чому так важко тому серцю?Чого чекає,про що мріє?
Не просто жити в вічній тузі та не згубити лиш надіі.
 
Моя любове,чом так тоскно та тяжко жити на сім світі?!!
І почуття усі в дрімоті та теплотою не зігріті..
Чому страждання,як закляття не покидає ні на мить...
Чому душа з ночі до рання так стогне гірко та болить?!!
 
Коханий мій,щодня,щоночі про тебе думки і слова,
Цілую в сні твої я очі,моя любове,ти жива..
Лише приносиш сум та тугу,лише страждання та розп'яття,
Неначе прогнівила Бога і він послав мені прокляття.
 
"Чом саме я?",-питаю долю.."І чому зі мною се ведеться?"...
Не хочу відчувати болю,маю надію,все минеться.
Хоч тяжко жити так,бентежно..я збережу ці почуття,
Буду нести їх обережно й просити в Бога каяття..
 
Буду за нас молитись,милий,щоб не згасав вогонь в коханні,
Буду тобою завжди жити у мріях,болі та...чеканні…