як цiкава ! як прыгожа !
як цiкава ! як прыгожа !
i нi кожны гэдык зможа !
гэта ж трэба так (спяваць )пiсаць
дзе ж таланту столькi узяць ?
дзе ж набрацца столькi сил ,
у каго ж ён их прасиў ?
дзе тярпенне столькi узяць ,
каб вось гэдык(заспяваць)напiсаць .