МОЯ КРАЇНА

УКРАЇНА ТИ НАЙКРАЩА,ГАРНУ МОВУ МАЄШ ТИ!МОВА ЦЯ ЗАВЗЯТА,ЩИРА І СПІВУЧА ЯК ПТАШКИ,ЯК ЗАСЯЄ СОНЦЕ В НЕБІ - ЗАЗВУЧАТЬ ТВОЇ СЛОВА...АВТОРИ НАПИШУТЬ ТВОРИ ,КОМПОЗИТОРИ ОЗВУЧАТЬ ЇХ...ПОЛУНАЄ НОВА ПІСНЯ ТАЙ ПО ВСІЙ РІДНІЙ ЗЕМЛІ.ЗНАЙ! ДЕ Б ТИ НЕ БУВ,РІДНА МОВА Б"ЄТЬСЯ У ГРУДІ ТВОЇЙ!