МОЯ КРАЇНА

МОЯ КРАЇНА ЩИРА,МИЛА!ПРОСТОРІ РІКИ І ПОЛЯ.НАРОД ЯКИЙ НЕ ЗНАЄ ВТОМИ-ПРАЦЮЄ З РАННЯ Й ДО ТЕМНА.А НЕБО - СИНЄ ІЗ БЛАКИТТЮ І СОНЦЕ ПОМІЖ ХМАР СІЯ.ТО РІДНА НЕНЬКА УКРАЇНА ЯКА ЗАЗНАЛА ГОРЯ Й ЗЛА. ЗРУЙНОВАНІ МІСТА І СЕЛА,ЛЮДЕЙ ВЖЕ СКІЛЬКИ ПОЛЯГЛО...ТАК ТЯЖКО,ТЯЖКО ЖИТИ,НЕЗНАЮЧИ ЩО НА НАС ЧЕКА. МИ БУДЕМ ВІРИТИ І ЖИТИ,БЛАГАТИ БОГА ПРО ОДНЕ...НЕХАЙ НА СВІТІ ВСІ РАДІЮТЬ...БО ПЕРЕМОГА ТАКИ Є!!!