Толькі раз

Як толькі ты з усей місосцью
Заглянешь раз у вочы мне
Душа забуде сваю самоту
Каб не забыць ні колі пра цябе
 
Святло душы і жах пакуты
Хачу дяліть з табой адной
Каб абышлі цябе маланкі
І не сустрэла цябе боль
 
І колькі б год не адлічыла
Зязюля мне ў тым бары
І з кожным годам маладею
Калі я бачу вобраз твой
 
04.05.2016