Королівський хід
Переді мною – простір щастя,
Лише крихкий позаду лід...
Звільнила від оков зап'ястя,
Зробила королівський хід.
Пішла, пробачила… минуло,
Згадала, хто я – кров кипить!
Докором сонце полоснуло,
Та промені зігріли вмить.
До нього виважені кроки
Роблю, рахуючи на раз,
Не потребую вже страховки,
Немов, виконую наказ.
І з висоти по-королівськи
Дивлюсь на цей безкрайній світ,
Пішла я чисто по-англійськи,
Зробивши королівський хід.
26.04.2016р.