О Боже, -Вільна.

Рахую цятки на стелі
Кружляють птахи у небі,
Де той клятий
П’ятий кут,
На годиннику вже день
Усі поспішають
Я один
Ніхто "не мешает".
Яка різниця
На якій мові
Люди говорять
Аби було
Нам всім зрозуміло
І "понятно".
Жити ми не можемо
Як всі "адекватно".
Іноді я хочу
На дерево вскочить,
У воді латати
І не чого не знати.
Люди говорять
"Я сошёл с ума",
А хто вирішив
Що вони мені
"Судья".
На працю з роботи
Навіщо турботи
Набридає ваша
"Суматоха".
Я мрію рахувати
Птахів у небі,
А на мене
Кайдани наділи
Кажуть я божевільний.
Та душа моя ,
О Боже, -Вільна.
Дай їм трохи знання
Того що знаю я.
30 июля 2009