Кохай, людино!

Любити можна просто так,
й усіх без перебору,
За зовнішність, за вдачу,
доброту, тепло,
за що завгодно!
Любити можна ще й за гроші,
Лягти у ліжко - й вся любов. Кохати ж можна й просто так,
але потрібно вміти, й до нестями. Любити можна просто в ліжку,
Кохання змішане із почуттями,
Любові притаманно відчувати потяг тіл,
але ніяк не душ. Тому не плутайте любов й кохання,
Це не одне й те саме!
Любити може кожен,
а от кохати тільки лиш Людина. 21.01.2014