море

те море, пісок, що в ранкову годину
мене заспокоює завжди. і я
в душі зберігатиму гарну місцину.
гарну таку, як ніщо і ніяк.
о п`ятій уранці була я бадьора.
мене такою робило море.
вода була чиста, сольона, прозора.
і я відлітала у небо, у море.