Пажаданне

Пажаданне
Жадаем Вам цудоўных дзён,
Жыцця iмклiвага ўзлёту,
Няхай расце ля хаты клён,
I птушкi кружаць да адлёту.
 
Жадаем радасцi крынiц,
I доўгай лёгкасцi ад ранка,
Прыгожых у начы зарнiц,
Ды прахалоды каля ганка.
 
Жадаем жыць i працаваць,
Ад родных нiў не адмаўляцца,
Нiколi годнасць не губляць,
Людзьмi сапраўднымi застацца.
 
© Copyright: Егор Серов, 2013
Регистрационный номер № 000052732