продовження "Максимко"

Весь такий веселий
Макс прибіг додому
Так похвастатись хотілось,
Що приніс зі школи!
 
За п'ятірку похвалили,
Мама сильно здивувалась...
Погулять та відпустила,
потім в комнаті прибралась.
 
Знов сестра сіда за вроки
Треба ж за обох повчити.
Боже,скільки ж це мороки!
Скільки всього ще робити!
 
Нагулявшись,(та й доволі)!
Прискакав той попоїсти.
-Сину,що робив ти в школі?
-Що давали в школі їсти?
 
-Ох,батьки,я в школі вчився
І сидів усі уроки!
Важко в це повірить,знаю,
Та це правда,запевняю!