15

П'ятнадцятий рік життя 
Хоч щось зробив я до путя.
Пішов у боротьбу 
Але зазнав ганьбу
Пішов я у навчання,
Та не здійснились мої сподівання.
Я на боксі став на старт
Тільки там відчув азарт
Там знайшов я нових друзів
З ними уникав конфузів.
Тренувався я старанно
Рухатись навчився гарно.
Настав нарешті мій день бою
Батько, тренери зі мною.
Я в куту у синьому
Суперник у червоному.
Не можу дочекатися початку,
Лунає дзвоник і йду в атаку,
Працюю не відходячи від опонента,
Дарую йому комбінації ударів комплектом.
Ось настав і кінець бою
Батько, тренери зі мною.
Рефері бере за руку, піднімає.
І ні звуку..