Не марнуй життя

Не марнуй життя
В шаленому ритмі нашого життя
Ми біжимо не вбачаючи головного –
Життя минає,проходить день за днем,
І не поверне час нам вже нічого.
Як шкода,що ця любов минає,
Повільно помирає,як те пожовкле листя,
Як жаль,що часу все нема
На речі необхідні нам для змісту.
А може ця уквітчана весна
Нам допоможе зрозуміти що до чого?
Немає сенсу якщо було життя,
Та в ньому не було нічого.
Кохання,романтика,сім’я,
Мандрівки,книги,музика,картини.
Людино,відкрий для себе світ,
А не спостерігай за іншими через дрібну шпарину!