Люстра Кохання

Присвячую пані,
які були кохані...
Люстру хто торкався ...
І Любився, і Кохався...!...
 
“Хлопчик” “Дівчинку” шукає
та й на Люстру поглядає.
Ну, а “Дівчинка” гадає –
також Люстру розглядає...
 
“Хлопчик” Люстру вже гойдає –
так Кохання все “здіймає“,
отакі Флюїди має,
що усе Єство проймає!
 
Раптом Люстра засвітилась –
це “Дівчинка” розкрилилась.
Люстру вдвох вони гойдають,
одне однім догождають!!
 
Отак ніченьку гойдались –
аж надворі засвіталось.
Лампи-свічечки палають,
а вони – іще кохають!!!...?...
 
24 липня 2015 р. Троєщина