Інше

не хочу слухати обіцянок..
про любов,про завтра,про вічність
виправдовувати нас під ранок
падати на коліна,бо йде її величність

не хочу слухати слова не щирі,
солодкі,аж приторні до відрази
не може бути байдужість мила-
то каторга,що паде на плечі одразу

не зможу рідні очі,враз назвати грішними
бо в скверноті ми разом пили те причастя
немає слова більше безутішного
ніж-я пам*ятаю ще її,вона то моє пекло,
мої рани на зап*ястях...