Дотик до слова

Його життя, як його вірш,
Таїть в собі якісь там аромати.
Ці аромати – вічна мить,
І їх не кожний зможе відчувати!
Багато що ще можна розказати:
Таких людей – Великого Тараса,
Їх треба завжди, завжди знати!
І ще ж вам хочеться сказати:
Як матір, батька, і рідну Батьківщину,
його ви також маєте всі шанувати!
Як Довженко, Українку, Костенко, Франка,
Що змогли нам книжкове життя те віддати!
За кожний вірш, кожний дотик до слова
Хочу дякую, велике спасибі, сказати!