Розум чи кохання..

В житті ніколи не любила,
кому б я серце не відкрила,
завжди був привід для невзгод,
моїм надіям перешкод.
Як тяжко розумом лиш жити,
контролювати і цінити,
завжди ясні думки свої,
що буде далі у житті.
Та іноді мені здається,
що так й життя моє минеться,
в любові з розумом прожив,
свою людину не зустрів.
Таку надійну і єдину,
що розум мій на мить застигне,
і серцю передасть контроль,
в кохання й радості полон.
К.Д.