Природа

Десь там далеко у душі,
закралося моє бажання,
таке мале і незначне
здійнятись високо у хмари.
Побачити усю красу,
піднятися далеко в гори,
почути тихий шум дерев,
і подивитися на зорі.
Зібрати босими ногами,
холодні крапельки роси,
і зануритися по пояс,
в озера чистої води.
Така природа бездоганна,
тендітна ніжна і струнка,
дарує людям свої чари,
таємний спокій і життя.
К.Д.