...

...
Не страшно коли один з проблемами
Страшніше коли їх нема
Коли за плечима нічого
В душі криком виє зима
Не страшно одному стояти
На самому краю моста
Страшніше коли ти прикутий
Інвалідністю років до ста
Не страшно читати молитву
За всіх , кого знаєш чи ні
Страшніше читати за сина , який зараз на війні
Не страшно босими ногами
В холодную річку ступать
Страшніше отими ногами
Нічого не відчувать
Нічого не страшно,що з миром
Що з спокоєм і добром
Страшніше там де злива
Жорстокості разом із злом.