Забудь

А ти забудь мене як сон,
Не треба цих надій і сподівань.
Тепер ти безперечно чемпіон,
Бо витримав весь біль страждань.

Я знаю як було тобі погано,
І як розбилось твоє серце.
Любов твоя прийшла занадто рано,
А відчуття таке немов у рану перцем.

Прошу!!! Прости мені дурненькій,
Бо ще й не знала,що таке "кохання",
Твій біль й страждання не маленькі,
Та все ж прийми мої благання.

Бо хто не робить в світі помилок,
І хто не бачив горя в вічі.
Та лиш політ твоїх думок,
Заставить плакати не раз, не двічі!