Тобі

Пробач,що моє тіло перший раз не твої руки обіймали...
І першим хто торкнувся до душі-також був не ти...
Іще рожеві губи блаженним поцілунком-інші губи причащали
І руки пригортали у полум*ї бажання не твої...
Я так тебе тоді шукала,крізь тисячі життів моя рука весь світ пройшла
І чи ти є на світі Божому-не знала
Багатство дураків-це все що я тоді знайшла
А зараз неба до краю в бокалі і так міцнішає уся моя вина
Коли мене, немов дитину, пригортаєш
Торкаєшся того,чого я думла в мені нема.