Я подарую небо...

Я подарую небо.
Кохай мене.
Я подарую життя.
Я подарую серце, чуєш?
Коханая.
Твоє, навіки, серцебиття.

Хочеш, вродливая, від сліз я укрию?
Хочеш, від зла захищу?
Хочеш мрію єдиную, вірную,
Щоб бути с тобой відпущу?

Хочеш, в небі тебе намалюю?
Але яка є в цьому потреба?
Бо на білих хмарах людей не малюють,
Лиш мрії долітають до неба.

Диана Гасаненко 2014