Лелеки

У крила лелеки забрали кохання
Розвіяли смуток та марні надії
З собою понесли печаль і зітхання
Взяли в мене все, до останньої мрії.

Мені так кортіло летіти за ними
Високо, високо до самого Неба 
Усі мої дні видавались сумними 
я звикла до того, що мріяти треба.