Я й від цього щаслива .

Мине і забудеться, 
Те, що коханням зветься.
А  в очах моїх тільки печаль
Чи то так мені ,може, здається?

Кожен прагне висот,
Але кожен - не я,
Бо я прагну до тебе
Ти - моя вишина, моє небо

Загорнутись би в твої обійми да так,
Щоб у грудях пекло неможливо .
Ти - лиш мрія моя, Ти - мій сон
Я Й ВІД ЦЬОГО ЩАСЛИВА.