Щастя в дорозі

В дорозі щастя вже твоє,
Чекай,постукає у двері,
І серце стане не одне,
А стане їх вже двоє.
Ти зустрінеш щиру,ніжну,
З очами,що тебе кохають,
Лодонька до лодоні пригорне,
І більш нікого вже не помічають.
Зустрінеш ту,що чай заварить,
З турботою уста до щічки пригорне,
І не забуде вже тебе ніколи,
Кохання вже ніколи не помре.
Ти сподівайся,мрій,чекай,
Бо доля та незрозуміла,
Сьогодні огортає самотою,
А завтра вже в коханні крила.
Чудовий ти і сердце в тебе щире,
Турбота звідти не зникає,
Ти пам'ятай, що щастя поруч,
І вже чекає, вже чекає.