ХАЙ ЗАПАНУЄ МИР ЗЕМЛЕЮ

ХАЙ ЗАПАНУЄ МИР ЗЕМЛЕЮ
Я хочу миру для Вкраїни,
Не тільки я, а весь народ.
Війни не треба в Україні,
Без неї досягнем висот.

Цінуй життя, воно єдине
І пам'ятай, що десь є ті,
Кому любов твоя скрізь лине,
Цінніша за усе в житті.

Хай запанує мир Землею,
Щоб не пролилась більше кров.
Засяє новою зорею – 
Добро, надія і любов!

І всі щасливо станем жити – 
Без сліз і болю, всього зла,
Щоб посміхались наші діти,
Та віра в кожен дім прийшла!