ПИСК МОДИ

Коли чую: "це писк моди!"-
 
Хтось там промовляє.
 
Запитання вже відразу
 
В мене виникає:
 
-А який же він той писк,
 
Можете сказати?
 
Намагався в Інтернеті
 
Відповідь шукати.
 
А от вчора в магазин,
 
Модний зазирнув,
 
І який же він той писк,
 
Людоньки, збагнув:
 
Чоловічок там один
 
Статний походхав,
 
Подарунок для дружини
 
Звісно вибирав.
 
Він до блузок підійшов,
 
На ціну поглянув,
 
І згадав "тихеньким" словом
 
Друхиноньку Жану.
 
Писк той "модний" прозвучав,
 
А вірніше, звук,
 
Адже коштувала блуза...
 
Майже десять " штук".