НАРОДНИЙ ТАНЕЦЬ

Форму як тобі, Оксанко,
Тримати вдається?
А у відповідь Оксана
Весело сміється:
-Я народні танці вже
Стала танцювати!
-А які, мені, подружко,
Можеш ти сказати?
- Та, стриптиз в місцевім барі
Щоденно танцюю!
-Що, стрептиз-народний танець??!
Про це вперше чую!!!
-Ненародним хто його
Назвати посміє?
Від стриптизу знаєш, Людо,
Народ як балдіє!!!