Кому ж тут легко

Кому ж тут легко

Аудиозапись

Кому ж тут легко на білім світі,
скажи спасибі, що ситі діти,
Я зупинюся, втомилась бігти,
І не боятись мені б сивіти.
 
А все зі мною, а все так близько,
заплутав ноги туман нечистий,
Коли високо, а коли й низько,
мій бій за мною, мій шлях тернистий.
 
ПРИСПІВ
Я знаю хто я , Я знаю де я
що за спиною, а що зі мною,
куди дійду я, лише не знаю.
Куди дійду я, та звідки ідея нова,
Без віри в серці не залишайте,
коли упала то сили дайте!
 
Прошу я сили, щоб далі жити,
Щоб посадити довкола квітів,
І завжди знати, що вибирати,
 
Щоб не забігти мені за грати,
Не моя воля буду стояти,
Ні каплі страху і не мовчати.