кінець дня

І ніби сліди від смоли
на небі зеленому, плями
і ніч нас зробила людьми
з мудрішими навіть думками
 
І повз пропливає ліхтар від машин
мов привид гойдається гілля
а нас зачаровує місто це тим
що вабить людину без зілля
 
Освічене місце мільйоном зірок
і сотнями щирих сердець
шум транспорту злився в єдиний танок
в довершений денний кінець